Muscle car huren

DSC_0023.jpg

Diverse gelegenheden

Het kan voor verschillende gelegenheden fantastisch zijn om eens een Muscle Car te huren. Bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar een speciaal verjaardagscadeau voor uw partner, of naar een exclusieve trouwauto. Een Muscle Car is een auto die gericht is op het leveren van prestaties. Zo’n Muscle Car is bijzonder snel vanwege z’n grote cilinderinhoud. Voor veel autoliefhebbers is een Muscle Car dé droomauto. Ook wanneer u op zoek bent naar een exclusieve trouwauto bent u bij ons aan het juiste adres.

Exclusieve trouwauto

Om van uw trouwdag uw droombruiloft te maken, mag uw droomauto natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een mooie trouwauto in ons assortiment die u voor uw trouwdag bij ons kunt huren. Zo kunt u bij ons een Ford Mustang huren. Een Ford Mustang is een exclusieve auto, die voor veel autoliefhebbers een echte droomauto is. Zo’n Mustang is namelijk razendsnel omdat zo’n auto beschikt over een grote cilinderinhoud. Het staat natuurlijk oogverblindend wanneer u uw bruid thuis op gaat halen in één van onze exclusieve trouwauto’s. Daarnaast mag zo’n exclusieve auto natuurlijk ook niet ontbreken op uw fotoreportage.

Fotoreportage

Veel stellen zorgen niet alleen voor een exclusieve trouwauto tijdens hun trouwdag, maar willen ook graag na afloop beschikken over een tastbare herinnering. Bijvoorbeeld in de vorm van een trouwreportage. Om ervoor te zorgen dat uw trouwreportage extra speciaal is, kunt u bij ons een Muscle Car huren. Deze auto kan niet alleen dienen als vervoersmiddel naar het stadhuis en naar jullie feest locatie, maar ook als speciaal onderwerp op jullie fotoreportage. Hoe mooi is het om de Muscle Car te parkeren op een landweggetje waarbij jullie naast de auto staan, zo’n foto mag toch eigenlijk niet ontbreken in jullie trouwreportage? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we de huurmogelijkheden van onze exclusieve auto met u kunnen bespreken.

U kunt de mustang ook huren voor een fotoshoot bij elke passende gelegenheid bijvoorbeeld: sweet 16, eindejaarsfeest of een speciale verjaardagscadeau.